enervent

A1køleteknik ApS har et stort udvalg af Enervents produkter. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et tilbud.

Blive ringet op
Modtage et tilbud

Enervent

Salla eWind

Salla eWind

Med Salla eWind får du den perfekte ventilations-enhed til de rum, hvor det ellers kan være besværligt at montere en enhed. Den er lille og kompakt, men at vi har sparet på størrelsen er ikke ensbetydende med, at egenskaberne er sparet på. 

 

Salla eWind er nemlig et bevis på, at effektivitet og størrelse ikke behøver at have noget med hinanden at gøre. 

Pingvin XL eWind

Pingvin XL eWind

Penguin XL er særligt effektiv til mellemstore parcelhuse og lejligheder. I forhold til sin kapacitet er enheden kompakt og lav i, og det muliggør installation i mindre rum, for eksempel over varmtvandstanken i tekniske rum. 

LTR-3 eWind

LTR-3 eWind

LTR-3 eWind egner sig især til rækkehuse og mindre parcelhuse. Denne serie kan installeres i tag, loft eller et teknisk rum, og der er mulighed for at spare på pladsen, hvis den installeres vandret.

 

Enhederne er godt isolerede, og det betyder, at de også kan installeres på kolde steder, men falder temperaturen til under -10 grader, kræves der ekstra isolering. 

 

På trods af enkeltheden har produktet en genial struktur og et lavt trykfald, der resulterer i en økonomisk og sikker drift. 

LTR-5 Z eWind

LTR-5 Z eWind

LTR-5 Z eWind er velegnet til enfamiliehuse, rækkehuse og kommercielle faciliteter. Der er mulighed for installation både på lofter, i loftsrum, nedhængte lofter eller i tekniske rum, og med vandret installation kan du spare en del plads. 

 

Enhederne i denne serie er godt isolerede, hvorfor de kan installeres på kolde steder. Dog kræves der ekstra isolering, hvis temperaturen i omgivelserne falder til under -10 grader. 

LTR-7 Z eWind

LTR-7 Z eWind

LTR-7 Z eWind egner sig godt til store parcelhuse og offentlige rum, eksempelvis skoler og daginstitutioner. Den kan installeres vandret, hvilket er en pladsbespar-ende løsning, hvad end det drejer sig om installation i tag, loft eller et teknisk rum. 

 

Som følge af en god isolering kan enheden installeres på kolde steder, men har brug for ekstra isolering, hvis omgivelsestemperaturen falder til mere end -10 grader. 

 

Med enhedens enkle og alligevel så geniale struktur og lave trykfald er du garanteret et produkt med billig og sikker drift. 

Læs mere om A1køleteknik ApS på krak.dk

Designet af Net Cats

Net Cats