Ventilation/Aircondition

a1køleteknik ApS har et stort udvalg af ventilation og aircondition. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere eller ønsker et tilbud.

Blive ringet op
Modtage et tilbud

Ventilation og ventilationsanlæg

Vil du sikre dig et godt indeklima med en behagelig rumtemperatur, så kan du finde løsningen med et af vores mange ventilationsanlæg. Vi har et hav af forskellige modeller fra både Panasonic, Nilan og TriaAir, der egner sig til både mindre og større boliger samt erhverv, kontorer, skoler og butikker. 

 

Med vores ventilationsanlæg får du optimal ventilation og varmegenvinding af høj kvalitet. Flere af vores ventilationsanlæg har integreret varmepumpe, som betyder, at det er muligt både at køle og varme luften efter behov.

 

Miljøvenlig ventilation

I vores store udvalg af ventilationsanlæg finder du med garanti en model, der passer akkurat til din bolig og dine ventilationsbehov. Flere af vores løsninger er yderst energieffektive med høj varmegenvinding og fugtstyring, som resulterer i en positiv effekt på både miljø, din pengepung og boligens indeklima. Med op til 77 % genvinding af varmen i luften passer sådanne modeller særligt godt til energieffektive bygninger med miljøvenlige løsninger.

Ventilation/Aircondition

Panasonic - PACi Elite 4 way 90x90 cassette - PU3 - R32

Panasonic - PACi Elite 4 way 90x90 cassette - PU3 - R32

Med PACi Elite 4 way får du et enestående niveau af indendørs luftkvalitet. Med en kraftig turbuventilator, der har intelligente Econavi-sensorer og nanoe™ X som standard er du sikret en høj energieffektivitet. 

Panasonic - PACi Elite from 20,0 to 25,0kW. R32

Panasonic - PACi Elite from 20,0 to 25,0kW. R32

Med dette system kan du med blot én udendørsenhed få fordelt kapaciteten på op til fire indendørsområder - på samme tid. Derfor er systemet særligt velegnet til steder, hvor der er fællesområder. Systemet sørger for at reducere støjniveauet, samtidig med at det opretholder den samme temperatur i hele området. Du kan få installeret en blanding af indendørsenheder i ét og samme system, hvad end det drejer sig om væg, kassette, kanal eller loft.

Panasonic - Elektrisk luftgardin

Panasonic - Elektrisk luftgardin

Med Panasonics elektriske luftgardiner får du et kompakt design, maksimale besparelser og nem integration.

Panasonic - PRO-HT Tank heating and cooling

Panasonic - PRO-HT Tank heating and cooling

Du kan kombinere Panasonics PRO-HT Tank-løsninger med PACi, hvilket muliggør tilpasningen til forskellige projekter, det være sig hoteller, kontorer eller avancerede boliger.

Panasonic - Mini ECOi 6-Serien Med 2 Rør, 8-10 HP

Panasonic - Mini ECOi 6-Serien Med 2 Rør, 8-10 HP

Har du minimalt med plads udendørs, så er Panasonics nye Mini VRF-system den optimale løsning for dig. Panasonic udvider sortimentet med enheder på 8 og 10 HP. Lad dig blive blæst omkuld af effektiviteten!

Panasonic - Varmegenvinding Med Dx-Spole

Panasonic - Varmegenvinding Med Dx-Spole

Med Dx-Spole får du smart ventilation og varmegen-vinding. Her er du garanteret en god kapacitet, der kan både opvarme og afkøle luften. Med en motoriseret bypass-enhed, der styres automatisk af enhedens styresystem, får du frisk luft til køling, når det er mest hensigtsmæssigt.

Panasonic - Ventilation med energigenvinding

Panasonic - Ventilation med energigenvinding

Ønsker du ventilation med energigenvinding, får du det i dette produkt. Enheden undertrykker ændringer i indendørstemperaturen og tilfører samtidig frisk luft. Det er en miljøvenlig løsning, der passer godt til energieffektive bygninger, fordi den genvinder op til 77 % af varmen i den udgående luft.

Panasonic - ECOi Water solution

Panasonic - ECOi Water solution

Med en ECOi Water Solution får du en højeffektiv varme-veksler, der både kan skabe koldt og varmt vand. Enheden kan kobles til både ECOi og ECO G.

VP 18

Nilan - VP 18

VP 18 M2 kan ventilere boligen med helt op til 425 m3/h. Det er et effektivt varmegenvindingsanlæg, der ofte ses brugt i enfamiliehuse. Måske på grund af anlæggets kompakthed der gør, at det ikke fylder mere end et almindeligt højskab.

 

Anlægget giver - udover effektiv ventilation og opvarmning af indblæsningsluften - en optimal opvarmning af brugsvandet i boligen.

VGU 250

Nilan - VGU 250

VGU 250 er typisk anvendt i enfamiliehuse til produktion af varmt brugsvand. Det er nemt at betjene via simpel styring. Anlægget er et udsugningsaggregat med aktiv varmegenvinding, og anlægget suger den varme fugtige luft ud fra eksempelvis køkken, bad og bryggers. Energien fra denne luft bliver genanvendt til at lave varmt vand, og i forhold til energi bruger anlægget kun 1/3 af, hvad en traditionel vandvarmer ville bruge. 

 

Anlægget består af en varmtvandsbeholder, der er 230 liter, og det kan leveres med en ekstra varmespiral for muligheden for at kombinere med solfanger, fjernvarme, olie, gas eller anden form for brændsel. Således kan produktionen af varmt brugsvand øges. 

Comfort 300LR

Nilan - Comfort 300LR

Nilan Comfort 300LR ses ofte anvendt i enfamiliehuse og rækkehuse. Det er et ventilationsaggregat, der giver et godt indeklima i boligen og har en flot energimærkning A, fordi det sikrer lavt varmetab med dets højeffektive modstrømsveksler. 

 

Ventilationsaggregatet behøver ikke tage skabsplads, men kan eksempelvis placeres i et loftsrum, der ikke benyttes. Placeres anlægget på loftet betyder det også, at eventuel støj fra aggregatet afskærmes. 

Compact S

Nilan - Compact S

Compact S er beregnet til enfamiliehuse og lejligheder, der har ventilationsbehov op til 340 m3/h. Ventilationsaggregatet kan sørger for effektiv ventilation af boligen og produktion af varmt brugsvand i en komplet installation. 

 

Anlægget er yderst pladsbesparende, og styringsmæssigt er varmt brugsvand og ventilation samlet i én installation. Det resulterer i muligheden for et optimeret energiforbrug og som følge deraf en samlet energibesparelse. 

VPL 15

Nilan - VPL 15

VPL 15 er et ventilationsaggregat, der typisk anvendes i enfamiliehuse, butikker og på mindre konterer. Anlægget sørger for varmegenvinding og adskiller sig fra et mere normalt ventilationsaggregat med modstrømsveksler, idet at det har installeret en varmepumpe, der resulterer i aktiv varmegenvinding. Således får du højere varmegenvinding, og derfor egner det sig godt som kilde til opvarmning i lavenergihuse. 

 

Anlægget har en reversibel kølekreds. Det kan dermed opvarme tilluften om vinteren og køle selvsamme om sommeren. Selvom funktionen køler, kan det ikke sammenlignes med et airconditionanlæg. Det er derimod det, vi kalder for komfortkøl: når tilluften køles kondenseres luften, som giver en lavere luftfugtighed indendørs i løbet af sommeren. 

VPL 15 Top M2

Nilan - VPL 15 Top M2

VPL 15 Top M2 er et ventilationsaggregat med varmegenvinding. Det passer optimalt i enfamiliehuse, i butikker og på mindre kontorer. Anlægget adskiller sig fra et mere normalt ventilationsaggregat med modstrømsveksler, idet at det har installeret en varmepumpe, der resulterer i aktiv varmegenvinding. Det betyder højere varmegenvinding, og derfor egner det sig godt som kilde til opvarmning i lavenergihuse. 

 

Anlægget har en reversibel kølekreds. Det kan dermed opvarme tilluften om vinteren og køle selvsamme om sommeren. Selvom funktionen køler, kan det ikke sammenlignes med et airconditionanlæg. Det er derimod det, vi kalder for komfortkøl. Når tilluften køles kondenseres luften, som giver en lavere luftfugtighed i boligen i løbet af sommeren, hvilket gør det nemmere at udholde høje temperaturer. 

Comfort 1200

Nilan - Comfort 1200

Comfort 1200 anvendes ofte til central boligventilation og ventilation af skoler, kontorer og erhvervslokaler. Det er et ventilationsaggregat med varmegenvinding, der har utroligt høj kvalitet. 

 

Du kan vælge mellem en venstre- eller højremodel, og som følge af den gode isolering kan anlægget installeres uden for en klimaskærm. Skal det monteres og installeres udendørs, kan der bestilles et toplåg, der beskytter mod regn og sne. 

 

Aggregatet har en uovertruffen kvalitet. Hver komponent er valgt omhyggeligt, og alle komponenter testes gennem produktionsprocessen, så vi er sikre på kvaliteten.

Comfort 5000

Nilan - Comfort 5000

Comfort 5000 er velegnet til central boligventilation samt ventilation af skoler, kontorer og erhvervslokaler. Her får du et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der er af uovertruffen kvalitet. 

 

Aggregatet har en modulerende 100 bypass, og det betyder, at det opnår en god regulering af tilluftstemperaturen. 

 

Aggregatet fås både i højre- og venstremodeller, og som følge af den gode isolering kan det installeres udenfor klimaskærmen. Der kan også bestilles toplåg til beskyttelse mod regn og sne, hvis det skal installeres udenfor. 

 

Produktet er udsat for omfattende kvalitetstests, og hver eneste komponent er omhyggeligt udvalgt. På den måde kan du være sikker på, at det er et kvalitetsprodukt, som holder i mange år, der forlader fabrikken. 

VPM 120

Nilan - VPM 120

VPM 120 er et ventilationsaggregat, der har varmegenvinding via en reversibel varmepumpe. Det betyder, at det både kan køle og varme luften efter behov. Aggregatet har en indbygget heatpipe, der øger både køle- og varmeeffekten. Det resulterer i en god COP. 

 

VPM 120 er særligt anvendt til ventilation af bygninger, der stiller krav til en god luftkvalitet. Det kan eksempelvis være i restaurationskøkkener, toiletter og omklædningsrum. Aggregatet adskiller fraluften fra tilluften, så der ikke overføres partikler mellem dem. 

 

Aggregatet tager ikke meget plads i bygningen, fordi det med sin integrerede varmepumpe er kompakt. Med produktet undgår du at skulle installere et eksternt køleaggregat udenfor på jorden eller på taget. 

VPM 3200

Nilan - VPM 3200

VPM 3200 er et ventilationsaggregat, hvis reversible varmepumpe sørger for varmegenvinding. Det betyder, at aggregatet både kan køle og opvarme tilluften. Med en indbygget heatpipe øges både køle- og varmeeffekten, hvilket sikrer en god COP. 

 

VPM 3200 er især anvendt i bygninger med lokaler med forurenende luft, der køres med over det centrale ventilationssystem. Det kan eksempelvis være på toiletter, i restaurationskøk-kener eller omklædnings-rum. Fraluft og tilluft er med dette aggregat adskilt, og der overføres således ikke skadelige partikler mellem dem. 

 

Aggregatet har en integreret varmepumpe, hvilket resulterer i et yderst kompakt aggregat, der ikke optager meget plads. Du undgår derudover at skulle installere et eksternt køleaggregat udenfor på jorden eller på taget. 

VPR 120-560

Nilan - VPR 120-560

VPR 120-560 er et ventilationsaggregat, der har varmegenvinding via en roterende veksler i kombination med en varmepumpe. Med varmepumpens reversible kølekreds kan den køle eller varme tilluft afhængigt af behov. 

 

Aggregatet opnår en meget høj varme- og køleeffekt og som følge deraf en rigtig god COP på grund af den roterende veksler i kombination med en optimal placering af kondensator- og fordamperflade. Den variab-le kompressor giver derud-over mulighed for en meget præcis regulering af tilluftens temperatur. 

 

VPR 120-560 er hyppigt anvendt i bygninger med kølebehov, eksempelvis kontorer, butikslokaler, koncertsale og meget mere.

VPM 240-560 Cleanroom

Nilan - VPM 240-560 Cleanroom

VPM Cleanroom anvender en ny, banebrydende og patenteret teknologi, og du får derfor et helt unikt ventilations- og varmegen-vindingsaggregat. Det hindrer effektivt indblæsningsluften i at komme i kontakt med udsugningsluften, og dermed undgår du udveksling af skadelige mikroorganismer som bakterier, partikler eller anden uren luft. Kort sagt undgås kontaminering af indblæsningsluften. 

 

VPM Cleanroom er helt optimal til anvendelse i erhverv, der stiller særligt høje krav til hygiejne. Det kan være i laboratorier, operationsstuer og i fødevareindustrien.

 

VPM Cleanroom er kompakt konstrueret, og det kan derfor placeres, selv hvor pladsen er trang. Det leveres som en montagevenlig modulopbygning, hvilket sikrer nem installation. 

VPM 700-2200 Cleanroom

Nilan - VPM 700-2200 Cleanroom

VPM Cleanroom er et ventilations- og varmegenvindingsaggregat, der er helt unikt med anvendelsen af ny, banebry-dende og patenteret teknologi. Aggregatet hindrer effektivt indblæs-ningsluften i at komme i kontakt med udsugnings-luften, og der kan dermed ikke ske udveksling af mikroorganismer som bakterier, partikler eller anden uren luft. Det betyder, at der ikke kan forekomme kontaminering af indblæsningsluften. 

 

VPM Cleanroom er særligt hensigtsmæssigt, når det drejer sig om rum som laboratiorier, operationsrum og fødevareindustri, hvor der er et særligt højt krav til hygiejneniveau. 

 

VPM Cleanroom er et aggregat med en kompakt konstruktion, hvilket betyder, at det nemt kan placeres, selv hvor pladsen er trang. Det er nemt at installere som følge af den montagevenlige modulop-bygning, som aggregatet leveres som.

TriaAir ventilationsanlæg BRHR-100 V

TriaAir ventilationsanlæg BRHR-100 V

Med ventilationsanlægget BRHR-100 V fra TriaAir får du et decentralt ventilationsanlæg i modellen gulv-loft-væg. Denne form for ventilation anvendes primært til at opnå optimal ventilation i boliger, mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner. En optimal ventilation har både en positiv effekt for din sundhed, miljøet og din pengepung. Som følge af anlæggets effektive fugtstyring vil du nemlig opleve forbedret indeklima, og med den høje varmegenvinding genbruges varmen fra den brugte luft, så løsningen endvidere er både bæredygtig og økonomisk.

 

Ventilationsanlægget monteres på gulv eller væg, og det er også muligt at montere anlægget på loftet over boligen. Anlægget kan styres ved hjælp af digitalt display, manuel styring eller via en app.

 

Ventilationsanlægget er et energieffektivt anlæg, der er i overensstemmelse med 2020-kravene.

Egenskaber

 • Modstrømsveksler
 • Boost til emhætte
 • Filteralarm
 • Fugtstyring
 • Automatisk afisning af varmeveksler
 • Automatisk bypass med Belimomotor
TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 Slim

TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 Slim

Med et TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 Slim får du en smal model til loftophæng. Anlægget er decentralt og anvendes især til energieffektiv ventilation af boliger, mindre erhvervsbygninger, institutioner og kontorer. Denne model fylder ikke meget med sin beskedne højde på kun 255 mm, og derfor fremstår anlægget diskret ved ophængning under loft. Anlægget har en høj varmegenvinding og fugtstyring, hvilket har en positiv effekt på din pengepung, miljøet og din boligs indeklima.

 

Ventilationsanlægget monteres under loftet og har en brugervenlig styring via digitalt display eller ved hjælp af manuelt styring.

 

Med TriaAir ventilationsanlægget får du et energieffektivt anlæg til boligventilation, der er i overensstemmelse med 2020-kravene.

 

Egenskaber

 • Modstrømsveksler
 • Boost til emhætte
 • Filteralarm
 • Fugtstyring
 • Automatisk afisning af varmeveksler
 • Automatisk bypass med Belimomotor
TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 H

TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 H

Med TriaAir ventilationsanlæg BRHR-150 H får du et decentralt ventilationsanlæg til ophængning på væg eller installation i skab. Ventilationsanlægget bliver især anvendt til ventilation af boliger, kontorer, mindre erhvervsbygning og institutioner, og med dets effektive varmegenvinding og fugtstyring opnår du bedre og sundere indeklima. Det er en miljøvenlig løsning, der både er til gavn for din bolig, din sundhed og din økonomi.

 

Anlægget ophænges på væggen eller installeres i et skab, og styringen er brugervenlig og foregår via digitalt display, manuel styring eller via en app.

 

Dette ventilationsanlæg overholder 2020-kravene og er et energieffektivt anlæg til boligventilation.

 

Egenskaber

 • Modstrømsveksler
 • Boost til emhætte
 • Filteralarm
 • Fugtstyring
 • Automatisk afisning af varmeveksler
 • Automatisk bypass med Belimomotor

Læs mere om a1køleteknik ApS på krak.dk

Designet af Net Cats

Net Cats